Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Dux is een jonge club met veel frisse en nieuwe ideeën. Dux staat echt voor een stukje persoonlijkheid en maatwerk wat ik veel toegevoegde waarde vind hebben in de consultancy. Zo krijg je zelf de kans om je breed te ontwikkelen en leer je verschillende vaardigheden die aansluiten bij de opdrachten die je uitvoert. Dit wordt allemaal gebaseerd op jouw ambities.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Momenteel ben ik werkzaam bij als informatie adviseur bij Doc-Direkt. Dit is de organisatie die binnen het Rijk ondersteunt op het gebied van, je raadt het al, informatiehuishouding. Vanuit hier ben ik werkzaam bij BZK (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) Transparant. Ik ben voornamelijk bezig met het schrijven van adviezen omtrent de actieve openbaarmaking van documenten en hoe de ambtenaar hier het beste ondersteunt in kan worden. Het leukste aan mijn taak vind ik dat ik veel ideeën in kan brengen waar echt naar geluisterd wordt. Daarnaast heb ik al snel veel verantwoordelijkheden gekregen en mag ik veel contacten leggen met bijvoorbeeld onderwijsinstellingen om zo tot de beste ideeën te komen.

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen?

Het leukste aan Dux vind ik de persoonlijke aandacht. De sfeer onderling (zowel met het kantoorpersoneel als met de andere consultants) is ontzettend laagdrempelig. Hierin onderscheidt Dux zich ook van andere Consultancybureaus denk ik: door het stukje persoonlijkheid wordt er echt gekeken naar wat jij nodig hebt om bij een opdracht het beste uit jezelf te halen. De trainingen kunnen hierop aangesloten worden. Je krijgt zo de kans om je zo breed te ontwikkelen als je zelf wil, wat zowel voor jezelf als voor de klanten veel toegevoegde waarde heeft.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Gezellig, jong en vooruitstrevend.

Wat zijn je ambities?

Ik merk dat ik werken binnen het Rijk erg interessant vind. Ook wil ik mij verder ontwikkelen binnen de informatiehuishouding. Ik merk namelijk dat dit onderwerp sterk de link legt tussen data en techniek, met een stukje verandermanagement.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.