Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen/hoe ben je bij Dux terecht gekomen?

Ruim 3,5 jaar geleden tijdens mijn studie Communicatie ben ik als stagiair begonnen bij Dux, destijds net uit de startup fase. Toen nog met een klein team waardoor ik overal een beetje mee mocht helpen. Zodoende ook met Recruitment in aanraking gekomen, wat ik erg leuk vond! De reden dat ik ook erna ben blijven hangen zijn de leuke werksfeer onderling en gedeelde ambities met elkaar.

Welke functie bekleed je, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan jouw werk?

Ik ben momenteel werkzaam als Manager Recruitment, waardoor ik verantwoordelijk ben voor het sollicitatieproces van de drie expertisegebieden binnen Dux Group. Mijn kerntaken zijn voornamelijk ervoor te zorgen dat wij als team onze doelen behalen met betrekking tot het aantrekken van geschikte consultants, het voeren van gesprekken met kandidaten en het optimaliseren van onze candidate journey. 

Het leukste aan het werk vind ik om te zien dat we ondanks de moeilijke arbeidsmarkt toch het voor elkaar krijgen hele goede mensen aan ons te binden. Daarnaast lukt het ons steeds beter om het ‘Dux verhaal’ zowel intern als naar buiten toe te communiceren door middel van onder andere onze socials, nieuwe websites en de gesprekken die we voeren.  

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen?

Het leukste aan werken bij Dux vind ik om te werken met jonge, gemotiveerde en ambitieuze mensen. We proberen als organisatie hard werken en doelen behalen te combineren met persoonlijke ontwikkeling en plezier. Op die manier groeit zowel de organisatie als het individu, en ik denk dat dat veel jonge mensen aanspreekt.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Ambitieus, gemotiveerd, professioneel

Wat zijn je ambities (werkgerelateerd)?

Allereerst het verder optimaliseren en professionaliseren van ons sollicitatieproces en het uitbreiden van ons team met nog meer goede mensen! Daarnaast zijn we momenteel al hard aan de slag om onze merkbekendheid te vergroten o.a. zodat potentiële collega’s ons steeds beter zelf weten te vinden.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.