Cyber Security

Home > Diensten > Cyber Security

Pragmatisch aan de slag met Cyber Security

Onze Dux’ers helpen jou met het inrichten van je cyber security beleid. Daarnaast helpen wij bij het voldoen aan de richtlijnen van bijv. NEN7510, ISO27001. Wij nemen de projecten voor je uit handen, of worden ingezet als ISO of CISO. Onze IAM Consultants kunnen jou helpen met het implementeren en optimaliseren van Identity & Access Management.

checkmark blauw icoon

Onze CISO’s zorgen voor toezicht op en implementatie van jouw beleid

checkmark blauw icoon

Onze ISO’s zorgen voor het ontwikkelen en implementeren van jouw beleid

checkmark blauw icoon

Onze IAM Consultants zorgen voor de juiste rechten en toegang binnen jouw applicaties

checkmark blauw icoon

Wij helpen je met het maken van beleid

checkmark blauw icoon

Wij helpen je met het voldoen aan richtlijnen zoals: NEN 7510, ISO27001 en BIO

checkmark blauw icoon

Wij helpen je met het inrichten van jouw securityorganisatie

Aan de slag met Cyber Security? Let’s go!

Misschien ben je al gestart met het inzetten van cybersecurity. Of je wilt hier op korte termijn mee van start. Het is dan belangrijk om structuur aan te brengen in je reis. Wij helpen je hierbij. Wij zijn jouw partner!

De meest gestelde vragen over Cyber Security

Informatiebeveiliging is het proces waarbij informatie wordt beschermd tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, verlies of vernietiging.

De belangrijkste bedreigingen voor de informatiebeveiliging zijn hackers, malware, phishing, verlies of diefstal van apparaten en social engineering.

Encryptie is een proces waarbij informatie wordt omgezet in een onleesbare code om het te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Een firewall is een systeem of combinatie van systemen dat is ontworpen om ongeoorloofde toegang tot een privé-netwerk te voorkomen.

De belangrijkste maatregelen voor informatiebeveiliging zijn encryptie, firewalls, toegangsbeheer, incidentresponse, monitoring en beveiligingsbeleid.

Identiteits- en toegangsbeheer (Identity and Access Management) is een proces waarbij gebruikersidentiteiten worden geverifieerd, gecontroleerd en gemanaged voor toegang tot systemen en gegevens.

Incidentresponse is een proces waarbij een organisatie snel reageert en zich voorbereidt op een informatiebeveiligingsincident.

Penetration testing is een proces waarbij een organisatie probeert de informatiebeveiliging van hun eigen systemen te testen door middel van simuleren van een aanval.

GDPR (General Data Protection Regulation) is een Europese wet die is ingevoerd om de bescherming van persoonlijke gegevens te verbeteren.

Riskmanagement is een proces waarbij een organisatie risico’s identificeert, evalueert en beheert om hun informatiebeveiliging te beschermen.

Samenwerken?

Wil je meer weten over procesmanagement en wat wij kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?*