Interim

Home > Diensten > Interim

Tijdelijke overbrugging of opschalen in tijden van projecten en onvoorziene werkzaamheden

In de drukste perioden wil je beschikken over specialisten die snel inzetbaar zijn. Onze Dux’ers beschikken over de juiste competenties om snel aan boord te komen. In een situatie van crisis of druk, nemen zij initiatief en helpen ze je verder. Dux helpt je door deze periode en zorgt voor een goede overdracht bij vertrek. Verbetering zit in onze aard, dus ook dat kan je van ons verwachten!

checkmark blauw icoon

Onze Dux’ers gaan voor een periode bij jou aan de slag

checkmark blauw icoon

Een duidelijk doel van de inzet, niet langer dan nodig is

checkmark blauw icoon

Specialisten over de vloer, die verbeteringen doorvoeren

checkmark blauw icoon

Altijd een goede overdracht, zodat de inzet geruisloos uitstroomt

checkmark blauw icoon

Flexibele contracten met korte opzegtermijn

checkmark blauw icoon

Wij denken mee in je projectplanning en voorzien gaten op de afdeling

Een goede tijdelijke oplossing voor jouw organisatie. Let’s go!

Kom met ons in contact en laat je ontzorgen. Wij verzorgen op interim basis voor versterking, terwijl jij je kan focussen op andere belangrijke zaken. Onze Dux’ers staan voor je klaar!

Zo gaan wij te werk

Probleemstelling, uitdaging of behoefte aan innovatie in kaart brengen

Zonder vertrekpunt komen we nergens. Wij formuleren een duidelijk doel en gaan hiermee aan de slag

Wij doen grondig onderzoek en creëren pragmatische oplossingen

In dit onderzoek proberen wij met zo veel mogelijk bestaande middelen oplossing te creeren. Hierna kun je zelf aan de slag of ons vragen om de uitvoering te doen

Wij implementeren de oplossingen uit ons onderzoek in jouw organisatie

De implementatie zal vanuit Dux gebeuren met verschillende specialisten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Uiteraard is er ook ruimte opgenomen voor nazorg

De meest gestelde vragen over Interim

Een interimmer is een tijdelijke werknemer die wordt ingehuurd voor een specifiek project of een bepaalde periode.

Een consultant is meestal een onafhankelijke professional die strategisch advies geeft, terwijl een interimmer meestal wordt ingehuurd om operationele taken uit te voeren.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van een interimmer op het gebied van data en security zijn het identificeren van kwetsbaarheden, het implementeren en het onderhouden van systemen.

Het inhuren van een interimmer kan flexibiliteit bieden in het aannemen van tijdelijke krachten en gespecialiseerde kennis en ervaring van de interimmer. Daarnast is het makkelijk op- en weer afschalen.

Om de juiste interimmer voor uw data- of securitybehoeften te vinden, kunt u contact opnemen met Dux. Wij hebben veel specialisten in dienst en kunnen meedenken in de oplossing.

De beschikbaarheid van interimmers kan variëren, afhankelijk van hun huidige werkbelasting en beschikbaarheid. Het is dus belangrijk om dit tijdig te plannen.

De duur van een typische opdracht voor een interimmer kan variëren van enkele maanden tot meer dan een jaar, afhankelijk van de omvang van het project en de behoeften van de organisatie.

U kunt de prestaties van uw ingehuurde interimmer evalueren door prestatie-indicatoren vast te stellen en regelmatige evaluaties uit te voeren, waarbij u feedback geeft en eventuele problemen bespreekt.

Samenwerken?

Wil je meer weten over procesmanagement en wat wij kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?*