Traineeships

Home > Diensten > Traineeships

Als je een team op moet bouwen, maar zelf de kennis of slagkracht niet hebt

Soms is het nodig om snel een team op te bouwen. Soms lukt het je gewoonweg niet om de juiste mensen uit de markt te halen. In deze gevallen bieden onze traineeships de ideale uitkomst. Samen bouwen we aan de ideale medewerker voor jouw afdeling of organisatie. Op flexibele basis, zonder grote verplichtingen. Aan het einde van de periode bepaal jij zelf hoe je verder gaat met elkaar.

checkmark blauw icoon

Snel een oplossing voor onderbezetting

checkmark blauw icoon

Mogelijkheid om op lange termijn een samenwerking aan te gaan

checkmark blauw icoon

Geen opleidingskosten

checkmark blauw icoon

Flexibel op- en afschalen

checkmark blauw icoon

Samen bouwen aan jouw ideale medewerker

checkmark blauw icoon

Begeleiding vanuit Dux

Aan de slag?
Let’s go!

Ben jij op zoek naar een snelle oplossing met een grote slagingskans? Uit eigen ervaring weten wij dat de nieuwe impuls van een traineeship positief werkt en nieuwe energie geeft aan de afdeling. Plan een afspraak in met dux om de ideale professional te bespreken. Wij voorzien je op zijn minst van nieuwe inzichten.

Zo gaan wij te werk

Probleemstelling, uitdaging of behoefte aan innovatie in kaart brengen

Zonder vertrekpunt komen we nergens. Wij formuleren een duidelijk doel en gaan hiermee aan de slag

Wij doen grondig onderzoek en creeren pragmatische oplossingen

In dit onderzoek proberen wij met zo veel mogelijk bestaande middelen oplossing te creëren. Hierna kun je zelf aan de slag of ons vragen om de uitvoering te doen

Wij implementeren de oplossingen uit ons onderzoek in jouw organisatie

De implementatie zal vanuit Dux gebeuren met verschillende specialisten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Uiteraard is er ook ruimte opgenomen voor nazorg

De meest gestelde vragen over Traineeships

Een IT traineeship is een programma dat bedoeld is om pas afgestudeerden of mensen met weinig ervaring in de IT-branche de kans te geven om vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen in verschillende gebieden van de IT.

Er zijn verschillende soorten IT traineeships, afhankelijk van het bedrijf dat het programma aanbiedt. Sommige traineeships richten zich op softwareontwikkeling, terwijl andere traineeships gericht zijn op specifieke technologieën zoals data science of cybersecurity.

Over het algemeen staan IT traineeships open voor pas afgestudeerden met een diploma in de IT, maar sommige programma’s kunnen openstaan voor mensen die een andere achtergrond hebben, maar wel de juiste vaardigheden en motivatie hebben.

Een IT traineeship biedt pas afgestudeerden en mensen met weinig ervaring de kans om vaardigheden en ervaring op te doen in de IT-branche. Het kan ook helpen bij het opbouwen van een professioneel netwerk en kan leiden tot een baan in de IT. Voor bedrijven is het een mooie manier om in contact te komen met het talent van de toekomst.

De vereisten kunnen verschillen per programma, maar meestal is een diploma in de IT of een gerelateerd vakgebied vereist. Daarnaast kan er gevraagd worden om bepaalde vaardigheden of certificeringen te hebben, afhankelijk van het programma.

De duur van een IT traineeship kan variëren, afhankelijk van het programma. De meeste traineeships waar Dux aan meewerkt zijn twee jaar durend.

Het salaris van een IT trainee kan verschillen afhankelijk van het programma en het bedrijf. Kijk voor meer info op werkenbijdux.nl.

De vaardigheden die je leert tijdens een IT traineeship kunnen variëren, afhankelijk van het programma. Over het algemeen kan je verwachten om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van softwareontwikkeling, databases, cybersecurity, data science en cloud computing.

Ja, sommige bedrijven bieden de mogelijkheid om na afloop van het traineeship in dienst te treden bij het bedrijf.

Samenwerken?

Wil je meer weten over procesmanagement en wat wij kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?*