Procesmanagement

Home > Diensten > Procesmanagement

Procesmanagement is hetgeen waar het allemaal begint

Laten we beginnen bij de basis. Wij zorgen dat jouw procesmanagement logisch en helder wordt ingericht. Alle organisaties zijn constant in beweging, alles moet efficiënter en sneller. Dit kan pas als we beginnen bij het begin: het goed inrichten van jouw procesarchitectuur. Praten alle medewerkers over dezelfde definities? Staan alle processen duidelijk beschreven? Waar lopen de processen vast? Zijn er processen die geautomatiseerd kunnen worden? Onze consultants gaan dit en nog veel meer naar boven halen voor we aan de slag gaan. Uiteindelijk zorgen wij er samen voor dat jouw procesmanagement op orde, verbeterd en klaar voor de volgende stap is.

checkmark blauw icoon

Wij helpen met het logisch inrichten van alle processen

checkmark blauw icoon

Wij zorgen ervoor dat je procesmanagement toekomstbestendig en dus wendbaar wordt

checkmark blauw icoon

Onze proces consultants beschrijven de processen uniform en tot in detail

checkmark blauw icoon

Complexe organisatiestructuren? Wij zien het als een kans

checkmark blauw icoon

Onze proces consultants gaan samen met jou kijken naar de verbetermogelijkheden

checkmark blauw icoon

Als alle processen op orde zijn kijken we graag naar innovatieve mogelijkheden zoals: RPA, process mining en Data Science

Aan de slag met Procesmanagement?
Let’s go!

Voor ons is iedere uitdaging er één om serieus te nemen, hoe groot of klein je organisatie ook is. We hebben ervaring met alle volwassenheidsniveaus op het gebied van procesmanagement en gaan graag samen op zoek naar de juiste oplossing.

De meest gestelde vragen over Procesmanagement

Procesmanagement is een manier om werkzaamheden te structureren, te stroomlijnen en te verbeteren, met als doel om efficiëntie, effectiviteit, klanttevredenheid en continuïteit te verhogen.

De belangrijkste voordelen van procesmanagement zijn verbeterde efficiëntie, lagere kosten, verhoogde klanttevredenheid, verbeterde kwaliteit en meer inzicht in de bedrijfsprocessen.

BPMN (Business Process Model and Notation) is een standaard notatie voor het modelleren van bedrijfsprocessen.

Workflow is een serie van stappen die moeten worden uitgevoerd om een specifieke taak of proces te voltooien.

Procesmanagement kan worden geïmplementeerd door middel van een combinatie van technologie, processen, mensen en cultuur.

De belangrijkste uitdagingen bij het beheren van processen zijn de complexiteit, flexibiliteit, veranderlijkheid, en het inzicht in de processen.

Six Sigma is een methodologie voor procesverbetering die zich richt op het verminderen van fouten en het verhogen van de kwaliteit.

Lean management is een methodologie voor procesverbetering die zich richt op het elimineren van verspillingen en het verhogen van de efficiëntie.

Process mining is een techniek die gebruikt wordt om processen te analyseren en te verbeteren door middel van geautomatiseerde analyse van data uit systemen.

Continuous Process Improvement (CPI) is een methodologie waarbij processen continu worden geanalyseerd, geoptimaliseerd en verbeterd om efficiënter en effectiever te worden.

Samenwerken?

Wil je meer weten over procesmanagement en wat wij kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?*