Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Tijdens mijn studie Werktuigbouwkunde ben ik in aanraking gekomen met predictive maintenance en zag ik het effect en de kracht van data wanneer het op een juiste manier wordt ingezet. Dit enthousiasmeerde mij zo en dit enthousiasme bleef zo lang aanhouden, dat ik heb besloten de stap te willen maken om van data mijn werk te maken.

Na veel zelfstudie concludeerde ik dat ik nog veel te leren had. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een organisatie die wilt investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. In de kennismakingsgesprekken werd mij al snel duidelijk dat Dux een organisatie is waar ik onderdeel van wilde zijn en heeft Dux mij het vertrouwen gegeven om de overstap te maken waar ik naar op zoek was. Toen ik hoorde dat Dux mij de kans wilde geven, heb ik deze zonder twijfel met twee handen aangegrepen.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Op het moment ben ik Informatieanalist voor een vernieuwingsprogramma bij de Belastingdienst. In dit vernieuwingsprogramma wordt er gewerkt aan het vernieuwen en verbeteren van de interactie tussen de Belastingdienst en burgers. Mijn opdracht binnen dit programma is het opzetten van een gegevensmodel voor de metadata die meegegeven moet worden aan de in- en uitgaande berichten, zodat deze goed gearchiveerd en ontsloten kunnen worden. Wat deze opdracht leuk maakt, is de uitdaging en complexiteit en de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken. Daarnaast ben ik veel in gesprek met mensen uit verschillende hoeken van de organisatie en is het een opdracht waarbij geen enkele dag hetzelfde is als de voorgaande. Deze afwisseling van werkzaamheden, gecombineerd met de meerwaarde die je een opdrachtgever kan bieden, maken dat ik met veel enthousiasme aan het werk ga.

Wat vind je het leukst aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen?

Dux onderscheidt zich van andere organisaties doordat ze hun woord nakomen. Er is ruimte voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van verschillende trainingen en door mee te denken over wat voor opdracht/functie écht bij je past. Daarnaast is er een hartstikke leuke groep Dux collega’s die je altijd om hulp of advies kunt vragen. Daarbij komt natuurlijk ook dat deze groep de diverse uitjes en borrels nog gezelliger maken dan ze al zijn!

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Oprecht, professioneel, buitengewoon.

Wat zijn je ambities?

Voor nu zijn mijn ambities om mezelf te blijven ontwikkelen als consultant en expertise op te bouwen met betrekking tot de onderwerpen die me enthousiasmeren.