Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen? 
Het is een jonge organisatie waar een mooie balans tussen professionaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid vanaf het eerste moment op te merken is. Dit werd mij tijdens het eerste gesprek al duidelijk en dat idee is daarna nooit meer veranderd!

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht? 
Op dit moment vervul ik de positie van Proces Consultant bij de Gemeente Rotterdam. Het begon met het vraagstuk om van het begin processen binnen de clusters van de gemeente te identificeren. Hiervoor werd een groepje externen, de ‘Taskforce’, opgericht. Omdat wij van de Taskforce al snel problemen opmerkten in de manier waarop de gemeente werkte, hebben we de opdracht snel kunnen ombuigen tot het geheel opnieuw inrichten van het procesmanagement, inclusief het bouwen van een nieuwe procesarchitectuur. Het werken aan de inrichting van procesmanagement, het sparren met de collega’s, het opleiden van de mensen en het meenemen van de organisatie in een heel verandertraject is dagelijks uitdagend en geeft veel energie! 

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen? 
Omdat het een jonge club is kun je op hetzelfde niveau sparren met elkaar en merk je dat er een vlakke organisatiestructuur is. Ik ervaar genoeg ruimte om me te blijven ontwikkelen op persoonlijk vlak en op gezamenlijk vlak. De collega’s zijn erg toegankelijk en de momenten dat de consultants samen komen zijn dan ook altijd leerzaam en gezellig. Dux onderscheidt zich door bovenstaande, maar ook op bedrijfstechnisch niveau doordat zij goed kunnen relateren met opdrachtgevers en gesprekspartners.  

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden? 
Professioneel, ambitieus, doorpakken 

Wat zijn je ambities? 
Mijn ambitie nu is vooral om te blijven groeien zodat ik over een paar jaar een nog diepgaandere impact kan creëren binnen organisaties!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.