Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Tijdens mijn master was ik al vrij snel bezig met nadenken over wat ik na mijn studie wilde doen. Ik begon vroeg met solliciteren en snel had ik al een paar gesprekken lopen bij meerdere consultancy bureaus. Wat mij het meest aansprak bij Dux was het feit dat het een jong bedrijf is met een frisse blik. Daarnaast zijn de werknemers van Dux allemaal rond mijn leeftijd waardoor er al snel een klik ontstond tijdens de sollicitatie gesprekken. De doorslaggevende factor was voor mij de persoonlijke aandacht die je krijgt bij Dux. Door middel van trainingen en leuke uitjes krijg je de kans om jezelf professioneel en sociaal te ontwikkelen terwijl je met verschillende opdrachten aan de slag gaat!

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Tijdens mijn master was ik al vrij snel bezig met nadenken over wat ik na mijn studie wilde doen. Ik begon vroeg met solliciteren en snel had ik al een paar gesprekken lopen bij meerdere consultancy bureaus. Wat mij het meest aansprak bij Dux was het feit dat het een jong bedrijf is met een frisse blik. Daarnaast zijn de werknemers van Dux allemaal rond mijn leeftijd waardoor er al snel een klik ontstond tijdens de sollicitatie gesprekken. De doorslaggevende factor was voor mij de persoonlijke aandacht die je krijgt bij Dux. Door middel van trainingen en leuke uitjes krijg je de kans om jezelf professioneel en sociaal te ontwikkelen terwijl je met verschillende opdrachten aan de slag gaat!

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen?

Dux onderscheidt zich van andere consultancy bureaus door hun vlotte instelling en door de nadruk op zelfontwikkeling. Dux is jong en nog volop in ontwikkeling. Hierdoor hebben de consultants bij Dux veel invloed op de koers van het bedrijf. Ik heb het gevoel dat er echt naar mijn feedback geluisterd wordt en dat dit ook wordt meegenomen om Dux te verbeteren. Ook geeft Dux de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via trainingen, hiermee heb ik al verschillende certificaten weten te behalen. Dux biedt standaard trainingen aan, maar ik ben zelf ook in staat trainingen aan te vragen die ik voor mijn eigen carrière relevant vind. Met deze focus op persoonlijke ontwikkeling onderscheidt Dux zich van andere consultancy bureaus.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Flexibel, gedreven, vooruitstrevend. 

Wat zijn je ambities? (Werk gerelateerd)

Ik zou in de nabije toekomst meer willen focussen op verandermanagement zodat ik bedrijven kan helpen om beter om te gaan met de toenemende digitalisering en artificiële intelligentie.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.