Agile basis + verdiepend

Home > Agile basis + verdiepend

Inhoud training

Agile basis: voor wie is deze training?

Deze training leert junior consultants de basis van Agile.

Wat leer je?

De wereld verandert steeds sneller en organisaties hebben moeite om de veranderende klantbehoeften bij te houden. Om wendbaarder te worden wenden veel organisaties zich tot Agile, een set aan werkwijzen en principes die organisaties helpen om sneller in te spelen op veranderingen. Tijdens deze workshop behandelen we de basis van Agile en de bijbehorende frameworks zoals Scrum en Kanban. We gaan daarnaast vooral ook aan de slag met Agile werken om zo echt te ervaren wat de voordelen zijn van Agile. Zo kan je na deze training aan de slag met Agile.

Agile verdiepend: voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor consultants bekend met de basis van Agile, die willen leren hoe je Agile op grotere schaal in kan zetten.

Wat leer je?

De basisprincipes van Agile zijn een mooie start, maar veel organisaties worstelen met het succesvol doorvoeren van Agile werken. Hoe zorgen we dat we écht wendbaarder worden in een bureaucratische organisatie? Hoe werken we Agile op schaal in grote organisaties? Hoe zorgen we dat we werken aan dat wat waarde oplevert voor gebruikers? Veelgehoorde vragen waar we tijdens de verdiepende workshop op ingaan en waar we vooral zelf mee aan de slag gaan. Zo ervaren we hoe het SAFe framework werkt, hoe je onderzoek doet naar klantbehoeften met Design Thinking en doorlopen we de stappen van Change management.

Blaak 34, Rotterdam, Holosa.

Vrijdag 4 & 11 oktober 2024

€ 600,-

13.00 - 17.00 uur

Twee dagdelen.

Inschrijven

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan